Večnosť

Večnosť

Anotace: česko-slovenská tvorba

Sbírka: Zdanlivo nepojiteľné

Slnečné lúče
zaplnili krajinu
je snadné rozbít
pouta věčnosti
no ľahké nieje
postaviť večnosť
na nohy
jen ze setrvačnost
...
Bojuj s vlastní
nemohoucností
než tě jednoho dne
odzbrojí
pretože potom ti ostane
len holá existencia
ako najsilnejšia zbraň
a ta se života nebojí
...
Autor TedelyBear, 27.09.2011
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: hatlapatla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí