Hvězda Media..

Hvězda Media..

Anotace: .. Delta Sagittarii

Na Medii nečtu noviny
nekoukám televizi
do uší breptů hobliny
necpu, v očích eklipsi

totální zatmění nemám
vymytý mozek proudem
nejnovějších info, k šelmám
všeho druhu jat poutem

bohatých, vlivných, slavných
nejsem, i příštích spoustám
paparazzů neúnavných
titulků dravým vodám

nepodléhám, ctím zdejší klid
vše notně zajímavé
přenechám Zemi banalit
ne větší proto právě

nežli byla, je, bude snad
koulí, pod tečkou Medie
na nebi, stádo dál chce hnát
infověk.. info-jed je?
Autor Petbab, 27.09.2011
Přečteno 243x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, Emmelia, labuť, Juan Francesco de Faro, la loba, Piví
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc krásné, jako by to psal Mimozemšťan, nebo někdo koho unesli mimozemšťané:-)

06.10.2011 15:54:00 | Piví

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí