Prodejní výstava můžu

Prodejní výstava můžu

Anotace: ....co dodat????? opravdu nevím....

Dav osamělých žen,
prochází kolem klecí,
muže za mříží vybíraj.

Jeden je malý,
ten další tlustý,
a prodavači nestíhaj.

Prodejní výstava mužů,
je nejnovější hit,
ukaž si na něj prstem,
zaplať a můžeš jít.

Kupte si u nás chlapa,
jenom tak na hraní,
můžete ho i zabít,
další jsou k dostání.

Kupte si u nás chlapa,
zní slogan reklamní,
výměna není možná,
záruka třicet dní.
Autor DERALTE, 27.09.2011
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: čas.běží
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! Velmi vtipné!
říkám si, chci je vidět!
s hadrem v ruce klečet..
skládat z pračky do pračky
a za 29 dní mi vrátí kačky ,D

27.09.2011 20:13:00 | čas.běží

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí