Víc a víc

Víc a víc

Anotace: ...

Co tě nezabije, to tě posílí,
pár kapek jedu nebo láhev Tequily?
Obě ty věci by se hodily,
polít s nimi všechny omyly.
Zavírám dveře ke svým snům,
minuty odtikávají těmhle dnům.
Hlouposti mě náhle moří,
chce to benzín, ať vše hoří.
Chci cítit blesky a hromy,
ano, dnes mám destruktivní sklony.
Co se stalo? Těžko říct, nejspíš nic,
já ve větru křičím: Chci všechno, víc a víc.
Autor Aurora., 27.09.2011
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: Aurora.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná, ale napadlo mě to až po tom komentáři ;)

28.09.2011 11:35:00 | Aurora.

je to cesta. směr-pryč odsud.

27.09.2011 23:41:00 | tenflipskáj dysfunkt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí