Křivky ženského těla

Křivky ženského těla

Anotace: Žena dokáže být krásná ať je taková či maková...

Křivky ženského těla
jen kdybych dotýkat se směla.
Každá žena je krásná
ať už je hubená anebo boubelka.
Ať už je velká
anebo malinká.

Křivky ženského těla
Co Venuše jen měla.
Křivky ženského těla
to mě dostává
z nich jsem hotová.

Křivky ženského těla
jen kdybych dotýkat se směla.
Žena, jak harfa
tělo kytary, basy
či ho přirovnat jinému nástroji.

Křivky ženského těla
poslepu se dotýkat.
Vnímat každou křivku ženské krásy
vnímat svými prsty všechno to
co ženu krásnou dělá.
Ať už je hubená
nebo udělaná.

Alespoň je na co sáhnout
hm...ženská těla...
jsou ve všech směrech nádherná.
Autor M3rryMarta Valenová, 28.09.2011
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Magdalena Křenková, Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))) hezká..

29.09.2011 01:24:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí