...

...

Anotace: ...

nevím kde jsem- s kým chci být
kde mi hlava stojí a kudy za svým snem,
kde prapor cíle mého počínání je,
kým jsem a kým budu, na osudu nechat nechci či nemohu?
chci spát a bdít a život svůj teď nechat být!
Autor klika, 28.09.2011
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí