Plamen

Plamen

Vločkami cukrován v zimní noci,
procházím pod okny.
Poslouchám šepot přání.
V krbech praská života strážce, avšak je pánem.
V duších plamen.
Pod námi hromádka naděje,sehnout se jen,
ale hlavně narovnat se zpět,
ať můžeme do smutku o štěstí pět.
Autor Vombat Kšíry, 29.09.2011
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí