Šmikoranda Consulting organizuje plačící kurzy pro ženy

Šmikoranda Consulting organizuje plačící kurzy pro ženy

Anotace: °

°


Naučíme vás, jak správně štkát,
jak svůj smutek zlepšovat.
Při tragických událostech zaslzet, kecnout na bobek a zakrýt ústa.
Vždyť i sebelítost se musí pěstovat jako kapusta.

Pláčů máme více druhů:
klasický ženský manipulativní,
hysterky preferují expresivní kvílení
a melancholičky zas' tichý pláč koutkový zimní.

Pláč je pro ženu relax,
chvíle usebrání.
Proto Šmikoranda Consulting pořádá
tvůrčí kurzy správného naříkání.



°
Autor CORONATION, 29.09.2011
Přečteno 363x
Tipy 8
Poslední tipující: Robin Marnolli, Agniezka, jvacl, PIPSQUEAK, Mbonita, Kett, její alter ego
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pobavila:-)

30.11.2012 15:45:25 | Robin Marnolli

jo proto jsem dnes viděla tolik žen stát na hlavě:-))))jinak jsou v rusku kurzy pro ženy jak sbalit bohatého chlapa to jsem ani nemohla uvěřit ale je to tak

07.10.2011 17:11:00 | la loba

mně jen kanou slzy..ale jinak
než,aby je někdo viděl
udělám stojku,aby mi natekly zpět...

29.09.2011 20:21:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí