Rostou mi..

Rostou mi..

Anotace: .. drápy

Rostou mi drápy
ze středu řas
- žádné mejkapy
já jedným z vás

nikdy jsem nebyl
proč taky? žel
- vždyť je přilepil
to se ví, lže!

kdepak atrapy
nevidím víc
nežli ty drápy
po samu líc

břity blýskavé
obloukem níž
až po rty žhavé
bezva, tím spíš

nespatříš slzy
v očích po lžích
němá od hrůzy
bledá jak sníh

ve snu se bráníš
polibkům mým
slzy mi vháníš
do očí, smím

líbat při svitu
Luny Tě dál
v sádře odlitu
- neobelhal
Autor Petbab, 29.09.2011
Přečteno 367x
Tipy 15
Poslední tipující: Baja77, Maryje..., PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Jiná, Mbonita, Emmelia, Juan Francesco de Faro, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, líbí...*:)

02.10.2011 15:30:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí