Jenom trochu všeho - a tak akorát / raději od všeho trochu - a tak akorát

Jenom trochu všeho - a tak akorát / raději od všeho trochu - a tak akorát

Anotace: možná

Sykot chřestýšů v zčernalém popelu,
plazí se věčností v podstavcích,
tam, kde bozi upustili kameny,
jenom trochu všeho - a tak akorát.

Toulky k potravě,
po pravdě z železné vůle,
v zákulisí někdo kašle na poly-kulturu,
raději od všeho trochu - a tak akorát.

Ne příliš, ale ani méně,
prostě tak, jak chci,
se svět obrací lícem
do zčernalého vesmíru...

a tak, jak se sluší,
mu dám za uši...


Škoda rány, která padne vedle,
protože i to je toho důsledkem.
Autor Tomáš Přidal, 29.09.2011
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí