La luna del cacciatore

La luna del cacciatore

Anotace: Zamyšlení nad životem, minulostí, přítomností a budoucností. Doufání v lepší zítřky, podle kolejí, jež vytvořil sám člověk. Vše provází tzv. Měsíc lovce - jeden italský symbol

Květina dávno zvadla svým citem
teď hnije v malichernosti, prokleta...

Je tma, kosti s popelem se vezou kočárem svým,
s řezy lovce čekaje na trofeje přemítá.
Krev i slzy zaschly, les zůsta neposkvrněn
vrhl nové světlo s potenciály lineárnosti.

...nerozumem a protivností...

Rodina nová je, nově zvětšena, motýli se rozlétli,
tam, na louky výsluní, kde hrad vstanul.

Odsouzený, tlející vánek počítá se zákony,
všední svět, to budoucnost popela.

...přízrakem ohně a jehlic...

Je tma, měsíc vyšel, jede ve svém kolovratu
a pot lovce v klidu leží na stéblech trávy.
Krev i slzy, nejsou, nebude jich třeba
i vrhl měsíc nové světlo, nového života.

...lovcem s novými silami, všichni uloveni byli!
Přečteno 687x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí