Anděl spadl z nebe na zem

Anděl spadl z nebe na zem

Anotace: Každý má určitě svého anděla...

Anděl spadl z nebe na zem
mezi lidmi bloudí
chodí ulicí.

Anděl spadl z nebe a zem
a je tesknící.
Je mu smutno z lidí kolem
jak jsou neteční.

Tak chvíli stůj
zastav se stůj
jsem anděl tvůj.

Tak chvíli stůj
zastav se stůj
nikdo ho neslyší.

Anděl spadl z nebe na zem
jde s hlavou svěšenou.
Proč ho nikdo neslyší, když volá
stůj, zastav se, stůj.

Tak chvíli stůj
zastav se stůj
jsem anděl tvůj.

Cožpak je snad padlý anděl
co prošel proměnou
a jeho hlas je ozvěnou.

Bloudí mezi lidmi
ulicemi měst
míjel tebe, míjel mě včera i dnes.

Anděl spadl z nebe na zem
a je možná trochu raněn
tím, že ho neslyšíš.

I když ho nevidíš, neslyšíš
je všude kolem nás
a není sám.

Otevři duši
on vstoupí do ní
aby tě chránil.

A tys životem nešel sám...
Já svého anděla už mám.
Autor M3rryMarta Valenová, 30.09.2011
Přečteno 520x
Tipy 2
Poslední tipující: E.T.Jane, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí