Páteční večer

Páteční večer

Anotace: jednou takhle v pátek :)

Páteční večer
všude se chlastá
no to mě poser
jsem jedna ze sta
co doma sedí
a vodu pije
do knihy hledí
takhle tu shnije

však ozve se náhle
telefon mobilní
je to zpráva, hle
ještě nejsem senilní
co se tam píše?
nezajdem na pivko?
vyjdu ze své skrýše
že váháš ty naivko

málo mám peněz
nevadí
do knajpy zalez
alkohol srdce pohladí
zahřeje na duši
vypij to do dna
a dej si další
sedět tu na suchu
se přeci nesluší.
Autor Romana666, 30.09.2011
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí