Pán a paní

Pán a paní

Anotace: Udělal jsem si výlet, a jak se blížil večer, měl jsem možnost vidět níže popsanou událost. Doufám, že jsem pouze hodně přemýšlel.

Slunce zachází a nebe se červená
na louce široký dívka se zjevila.
V posledních paprscích slunce tančí na obzoru,
psi kolem pobíhají,
svoji paní ochraňují.

Zastavím a dívám se,
jde k nim nějaký pán.
Dají si polibek, řeknu si:
Závidím vám.

Náhle nad hlavou Letí pták a ustaraně cvrliká,
paní klesá k zemi jako kosou seknutá.
Pán se jenom usmívá,
do očí se mi dívá,
mým směrem ukazuje.

Než jsem přišel k rozumu,
vše bylo pryč.
Zbyla prázdná louka a na ní kříž s nápisem:
Nespatřím Tě nikdy víc.
Autor Hantec, 02.10.2011
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: temný skřítek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí