Molekuly

Molekuly

Anotace: - - -

Rozsypala jsem se na molekuly vzpomínek,
barevné mini kuličky jsou všude,
přede mnou, z boku i vzadu,
válí se všudem kolem mně,
Tak pozor!! lidi!!
Hrozí obrovské nebezpečí pádu...
Rozsypala jsem se na molekuly vzpomínek,
jako prázdná schránka,
stojím uprostřed toho barevného nadělení,
začínám kolem sebe uklízet,
jsem ve stádiu vytřídění
Ty těžké kuličky z tmavých barev,
nastřádám do nohou,
byla jsem vždycky dobrá v chůzi,
jasnější uložím kolem srdce,
tam, kde sídlí všechny mé můzy
zbývající, ty barevné,
pošlu do celého těla,
ať si samy najdou místečko v té mléčné dráze,
jen ty černé, ty s tvým jménem,
nechám volně pohozené na podlaze
Nechám je tam ležet
a sundám výstražnou ceduli,
sundám ji bez pocitu viny,
odejdu bokem a budu se dívat,
jak na těch kuličkách,
uklouzne někdo jiný....
Autor Silvie, 02.10.2011
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: Bambulka, caecus servator
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí