10

10

Anotace: Dvě myšlenky. Jedna Odpověď.

Život mě baví.
Dává ti možnost skočit,
Užít si letu.
Vždycky se to spraví,
když chceš - přežiješ!

Obdivujte mne
a já vám budu zavázána.
Vždyť co jiného
než PŘÍZEŇ
mohu si přát.
A proto miluji ta prkna,
která znamenají svět.
Autor Veverushka, 02.10.2011
Přečteno 320x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí