Plážová

Plážová

Anotace: ---

Na pláži našel jsem otevřenou mušli.
Vypadala jak motýl v rozletu.
Turisté horkem a dlouhou chvílí ušlí
(ač mnozí s tělem atletů)
překročili ji a šli dál.
já však vytrval.
Až konečně přišla správná vlna
(pěny a vůbec vodní síly plná)
zvířil se písek a náhle kde nic tu nic.
Turisté horkem a dlouhou cestou funíc
nevšimli ničeho a šli dál.
A já psal.
Autor Maly_Al, 02.10.2011
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Donne, caecus servator
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí