šaMAN

šaMAN

Anotace: *muž

Malý pořízek pod rajskou oblohou

a pod ním nevinné střepů houfy

snad slova ven ta znova nemohou

hlava ztrácí směr, poráží sloupy



To až s věkem se zuby cení

starosti jsou podvazky bez ceny

každý den pod bičem s potěšením

pochybujíc o vzdušné peceny



MAN*, dle gusta pustých mravů

mandle praží si mezi půlkami

ač pochodem, maže na popravu

nakáže si řídký sós s hůlkami



V dny, kdy cítí plameny u pasu

prameny kameny tváří a tváří se

smrt je smaz vesnice v atlasu

jó s půlkama vplamenech ořechy praží se



Štěstí, že on, MAN, mravů bezbrvých

ve sprše z plamenů denně trne

by stáhl rukou těch vzpřažených

by zmírnil rány nemilosrdné
Autor Mladý pán P., 03.10.2011
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí