Kapka

Kapka

Odešli jsme, ale voláš mě ve snech.
Studným pohledem prosíš, můžu se jen smát.
Z kruhu tvých obětí odcházím pryč.
Z větru, noci, deště sebral jsem sílu,


Hořím
Stojím
Plamen polykám,
životem jdu dál, Smrt
mě zatím obchází, jako kapka
rosy po deštivém letním
večeru. Sám v tichu
podzimních
kapek
Autor Vombat Kšíry, 03.10.2011
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí