Zbytečnost.

Zbytečnost.

Anotace: Skeptik pochybuje o smyslu života.

Tak jako kvítí ve váze zvadne,
tak jako sníh v zimě napadá,
tak jako vločky snášejí se ladně,
tak jako lístek z růže upadá,
to s jakou vervou lidstvo snaží se,
to jak pak překrásně znaví se,
až ti to všechno náhle dojde,
tak jednou konečně celý svět pojde.
Autor Bereniké., 03.10.2011
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: V.N.Losinský, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí