Interstelární..

Interstelární..

Anotace: .. disident

Interstelární disident
vědom si všech
postsingulárních never-end
prasklých ve švech

stories, přes věčný úpal hlav
dračích víc ví
po Big Bangu kdo pozbyl práv
arci živý

kváziživou populaci
víc nebo míň
uhrane souhlas - v mutaci
všichni být ´in´

volá mě exil, půjdu dál
kde domov můj
v barvách nalíčen bych se pral
Ne! - stůj co stůj

stavím do pozoru, přímo hleď!
sebe sama
kdo jiný, když ne já, ne teď
panorama

Velkého Třesku spustím dřív
než bych za své
vzal.. nesvůj, trpně stál o vliv
tváře měl dvě
Autor Petbab, 03.10.2011
Přečteno 328x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Maryje..., labuť, hašlerka, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Emmelia, Mbonita, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí