Silvestr, režisér, medvědi

Silvestr, režisér, medvědi

Anotace: Dost ujetá báseň

Kamery jedou, vlaky drnčí, světla svítí a režisér neví. Pár metrů od tamtud dva medvědi tančí. Někteří z nich kuje piklí, kují oba, jeden je moc rychlý a druhý zase zpomalený. Už od silvestra. Neměl tak chlastat, všechno mohlo býti jiný. Klapka sklapla. Kamery vyply, světla zhasla. Tma jak v pytli. Medvědi se ve tmě nevyznají. Proč zrovna medvědi? To režisér tají. Jó vždyť ten to neví. Sakrblé dva medvědi blbí!
Autor Piví, 04.10.2011
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí