Suvenýr..

Suvenýr..

Anotace: .. suvenýr

Nač by mi na Slunci bourák byl
dům s krbem na hypotéku
pejsek, shluk v sousedství stejných vil
v trávě, jak skořápek šneků

tady se postavit nedá nic
bankomat kde ani jeden
není a nebyl, den bez hranic
trvá, současně noc přes den

na dovolenou jít k moři vod
na Zemi, zchladit kůže hic
sluneční vítr svůj doprovod
nabízí, od něj nechci víc

než aby ustanul posléze
když potemní můj vzhled žhavý
kdopak mě nazpátek odveze
- paprsků třpyt pronikavý

suvenýr dej mi na památku
jenž v Slunci se neroztopí
Tvé srdce, poletím pozpátku
ať v mém škod nenatropí
Autor Petbab, 04.10.2011
Přečteno 378x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Maryje..., Juan Francesco de Faro, Emmelia, Equus przewalski, labuť, Mbonita, hašlerka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí