Muž bez tváře

Muž bez tváře

Anotace: O muži, co má všechno a přitom nic...

Sbírka: Život dal

Znám muže co nemluví
a přesto upřímný se zdá.
Znám muže co neslyší
a přitom rád mě poslouchá.
Znám muže co nevidí
i přesto, že do zrcadla se dívá.
Znám muže co necítí
přesto velice rád mě má.

Ten muž své jméno nezná,
vždyť ho nikdy neslyšel.
Avšak já mu denně říkávám
muž bez tváře přišel.
Nikdy neviděl krásnou růži
ani vůni lilie.
Celý den jen stále mlčí
snad ho pán Bůh vyslyšel.
Celý den jen sedí stále,
ruce pevně sepjaté.
Modlitbičku šeptá v duchu
snad ji někdo vyslechne.
Pane Bože dej mi prosím
den jeden jediný.
Sluchu, zraku, chutí trochu
a milování bez viny.
Milování s krásnou dívkou
chci ji slyšet, chci ji vidět
popovídat trochu.
Dej mi den či hodinu
třeba jenom vteřinu
Na dvě slova kraťounká
Jen na ta dvě jediná:
Miluji Tě!
Autor Mikina77, 04.10.2011
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí