Mám strach

Mám strach

Anotace: ---

Mám strach sama ze sebe,
mám strach ze svého snu,
mám strach, že je nebe,
strach, že pravda není ve vínu.

Mám strach, že vše je jen lež,
mám strach, že není o co stát,
mám strach, že řekneš: "Běž."
strach, že nemá smysl se prát.

Mám strach ze selhání,
mám strach, že přijde zrada,
mám strach ze svých přání,
strach, že nepomůže ani dobrá rada.

Mám strach, že už nejde utíkat,
mám strach, že přijde pád,
mám strach, že nemůžu zuby věčně zatínat,
strach, že teď musí se něco stát...
Autor Aurora., 04.10.2011
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: Aurora., tato22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

měníš ty přezdívky jak fusky :p

05.10.2011 15:57:00 | Aurora.

neboj

05.10.2011 14:58:00 | tenflipskáj dysfunkt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí