MOJE VÍRA

MOJE VÍRA

Anotace: Jen taková poznámka na okraj...

MOJE VÍRA

Vemte si svýho Jahva
a podle práva zdravýho rozumu
si ho nabouchejte za gumu
od spoďárů
vemte tam i svýho Boha
co se schová za každý zabití
ale o životě nemá páru
je mi na blití z vašeho Alláha
kterej neváhá nasekat z dětí mrtvoly
vás to možná nebolí
ale jejich matky jistě
strčte si příště svoje zmatky
za oltář, vy nemáte hlas
vy nemáte tvář jako My
jste jen díl hajzlpapíru
kterej si na míru kdosi ukoval
náš Bůh je SVĚDOMÍ
a ten při nás vždycky stál !!
Autor Houda, 05.10.2011
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, hašlerka, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ježíš za nás položil život, to je jasný, alespoň pro mě, ale s tím SVĚDOMÍM máš Velkou pravdu.

07.10.2011 21:44:00 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí