Život

Život

Anotace: každý si vybereme cestu svojí

Život je nádherná květina...
a nikdo nezustane
beze jména.
Kterou barvu života si zvolíš?
A o kterou cestu svého života
stojíš?
Život je nádherná zahrada...
a náš ukol tady?...
to je záhada...
na tu musí přijít
každý sám.
Život je jako medový plást
a žádný nezdar...
nás nesmí zmást.
Cesta dobra
je nejtěžší...
ale náš život...
je nejdražší.
Autor Štěstěnka, 05.10.2011
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: Štěstěnka, Jeněcovevzduchukrásného, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jinak to nejde, ST.

07.10.2011 20:51:00 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí