básník

básník

Anotace: amaterská báseň

být umělec..je jako být básník,básník je myšlenkovej milovník,na zaznamenání jeho myšlenek nestačí jeden deník,za jeho myšlenky bys dal mění,ikdyž to tak nefunguje a není,jeho myšlení je jiný,všechno jinak než ostatní vidí a cítí,protože jeho mozek je hbitý,je chytřejší,moudřejší než vy lidi,má vyvynutější city,dokáže z hovna umění vycítit,dokáže popsat co duše cítí,oči co vidí,uši co slyší,ví co se patří a sluší,všechno ví dřív než ty něco tušíš,on ví že ty nevíš,víš..tohle nikdy nepochopíš,to se spíš dřív zblázníš než ho pochopíš...
Autor wrest14, 05.10.2011
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: jondys, Leedram
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

R. má pravdu...
Jiank, celková myšlenka dílka není špatná, ale každý se musí zlepšovat :o)
ST!
L.

06.10.2011 16:22:00 | Leedram

?ú ert a? byggja upp dráttarvél, án ?ess a? ?ú sé? nokkurn tíma hann

05.10.2011 22:41:00 | hauskaa

Čleň to do veršů (když je to báseň) a pozor na gramatické chyby. Není to nic objevného, ale je to upřímné, nepřestávej.

05.10.2011 22:31:00 | Radiii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí