VIKTORCE

VIKTORCE

Anotace: básnička napsaná pro Viktorku....

VIKTORCE

Svázaná v okovech
bývalých životů
jednou tam, dneska tu
po starých hřbitovech
touláš se ztracená
kdo ti to udělal
Viktorko bez jména ??
Kéž bych tak poblíž stál
když s rukama od malin
jsi skládala kameny
v náhrobek bezjmený
žalobu cizích vin
náhrobek pro DVA !!
Těžko lze přežívat
nenávist okolí
slova jsou ostrý svist
ta vina přebolí
však samota sotva
Viktorko, kdo tě zná ??
Dva kroky do skoku
a maličké u boku
tím skokem poprvé
byla jsi svobodná
Viktorko nehodná....
Viktorko líbezná !!
Autor Houda, 06.10.2011
Přečteno 293x
Tipy 18
Poslední tipující: J sh' T r' k, hašlerka, divoska_jaja, tato22, Linzerka, modrá..., Kapka, E.T.Jane, CULIKATÁ, Donne, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutněnádherná
ST

06.10.2011 13:05:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí