Abeceda

Abeceda

Anotace: Abeceda..co více dodat?

Sbírka: Život dal

A jako azbest z kterého máš srdce
B jako bolest bez blízkého konce.
C jako cit, který k tobě chovám
D jako diamant, který si schovám
E jako epilog na konci knih
F jako fyzika, co popírá smích
G jako galerie života
H jako hodina, či minuta
CH jako chtíč, který se poddá.
I jako inkoust, který se schová
J jako jahody, které mám ráda
K jako kytka, co strádá
L jako láska, kterou ti dám
M jako moc, kterou tu mám
N jako naděje na poušti
O jako oheň, co led rozpouští
P jako princezna na hrášku
Q jako Quina, co nepřijme porážku
R jako rosa, kterou se brodíme
S jako smrt, které se bojíme
T jako tanec, který mi dlužíš
U jako úmluvy, co pořád rušíš
V jako vesmír, který se vzdaluje
X jako Xena, co za mne bojuje
Z jako zrada, kterou pácháš
Ale celé to ukončit, se pořád zdráháš!
Autor Mikina77, 06.10.2011
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

06.10.2011 17:44:00 | wrest14

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí