Vesmírna..

Vesmírna..

Anotace: .. ruža

Vesmírna ruža nezvädne
mráz času nedovolí
robiť si čo chce, nech nezbedne
kvetinu neoholí

z lupeňov, čo by jej ostalo
keby sa postrácali?
niekoľko sa zamihotalo
tŕňov ostrých ako šablí

brániacich mi viac sa priblížiť
privoňať si k nej zo sna
tuhého, vziať srdce - zbraň, sa vžiť
do nemej výzvy ostňa

pripraveného na všetko to
čo vesmírnu ružu stretá
kvapka krvi splýva s temnotou..
.. primrzla neutretá
Autor Petbab, 06.10.2011
Přečteno 234x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka, CULIKATÁ, Mbonita, Juan Francesco de Faro, labuť, Květka Š., Emmelia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí