Nostalgie

Nostalgie

Anotace: ¦

Na staré skříni ještě starší šálek stojí..
sedím pod teplou dekou a dívám se na obojí..
Myšlenky,vzpomínky,chviličky,touhy..
stáří toho šálku je jak moje žití dlouhý..

Když už cítím,že svědomí a mysl moje dosáhly zděšení,
z myšlenek vytrhne mě první sněžení..
A každá vločka,kapka,vánek
nařídí mé zjitřené duši očistný spánek.
A já se poddám té sladké bílé náruči,
co žít mi dál v bázni poručí..
Autor Lada 2, 06.10.2011
Přečteno 258x
Tipy 11
Poslední tipující: Emmelia, hašlerka, Kapka, CULIKATÁ, Mbonita, labuť, Javavia, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí