beznadějná Láska

beznadějná Láska

Anotace: nwm co bez něho dělat

chceš se smát ale nende to
nechceš brečet ale nejnde to zastavit
protože někoho moc miluješ
ale on miluje jinou
ty brešíš a trápíš se
on se baví a směje se
ty na něho myslíš
ale on na jinou
ty mu řekneš ahoj
on tě ignoruje
ty se usměješ
on se ani nepodívá
ty bys smutkem umřela
mu by to bylo jedno
ty ho moc miluješ
on si s toho dělá srandu
ty bys pro něho zemřela
on by si z toho nic nedělal
Tomu se říká beznadějná Láska :(
Autor ten neznámý, 06.10.2011
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí