POŠKOZENÝ ZBOŽÍ

POŠKOZENÝ ZBOŽÍ

Anotace: Nejím ve fastfoodu nelítám k moři Z obchodních center mám husí kůži Že prej jsem divnej říkají mnozí Prostě takový poškozený zboží!

Ve Viscofanu v Budějicích dělá pěkná holka
Jemu se moc líbí slintá když na ni kouká
Jenže s jeho ksichtem a jeho nízkou gáží
Nemá u ní šanci tak za hlavu to hází

V Pardubicích ve Foxconnu taky jedna byla
Jenže o něj zájem vůbec nejevila
Asi neni v kurzu připadá si cizí
Tak to tady balí a zas jinam mizí

Házej na něj fáčko
A řikaj muj páčko
Oblíká si sáčko
Ocejchován značkou ...
... poškozený zboží
Autor jondys, 07.10.2011
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí