patnáctapůl

patnáctapůl

Anotace: .-.

přemýšlím
oživotě
opráci
či orobotě
nesmyslu
v úmluvě
lži
či opodvodě


přemýšlím
oslovech
ohranicích
či ostátech
dobru
v lidech
onebesích
či opeklech



přemýšlím
olásce
olince
či ořádce
oradosti
z nemoce



přemýšlím
ostrachu
ovůni
či ozápachu
unavení
z oddechu
ovýhře
či okrachu



přemýšlím
odobě.. .
a vůbec ovšem možným,
třeba taky oTobě.
navíc bojímse,
že budu
navždy šaškem
a smutným-
A je mi vážně jasný,
že
to
nikdy
nedomyslím.. .
Autor Peaceter, 09.10.2011
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí