SMUTEČNÍ PRŮVOD

SMUTEČNÍ PRŮVOD

Anotace: svědomí

Dívej se to jen se v tobě ztrácí
tvé sny co v tobě umřely
jen tažní ptáci
tak krasně mlčely
poslední závan teplého větru
poslední slova schovaná slz
zachumlaného svetru
z posledních blues
Hledej ty paprsky co vrací
slova jako skaly
myšlenky co nemají práci
symboly se staly
Poslední naděje bez břehu
najít jen zkus
možnou vláhu
z posledních hrůz
Podívej první draci letí?
jsme něčí otroci?
kde žijí příští děti?
když z bezmoci
Umírají bez nadějí
křižují dráhy
nemají důvod
když kráčí Smuteční průvod
Našeho.....
Tvého....
SVĚDOMÍ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 09.10.2011
Přečteno 234x
Tipy 25
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Anjesis, eMHart, zelená víla, j.c., Juan Francesco de Faro, zenge, CULIKATÁ, PIPSQUEAK, labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí