Život je ...

Život je ...

Anotace: Byl, je a bude :)

Život je hledání,
nenávist i kárání.
Život je hnus,
kdo to ví má plus.

Životní rovnice,
historické panovnice,
změnily dějiny.

Filosof pravdu života zná,
otázkou na otázku se ptá,
však odpověď nedohledá.

Život je šibenice,
necudná tanečnice.
Život je milovaní,
ideálů malovaní.

Život je boj
a já jsem bojovnice.
Autor Mera, 09.10.2011
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí