zlost

zlost

Anotace: amatérská báseň

nemá nikdy dost,
nemoc zvaná zlost,

tváří se mile,
jak holky oči roztomilé,

tu a tam nic,
oběví se z ničehož nic,

s úkolem ublížit,
co nejdýl přežít,

udělat co nejvíc chyb,
někdy i líp,
někoho zbít,

z přítele,
udělat si nepřítele,

protože nemoc zvaná zlost,
nemá nikdy dost,

chce víc a víc,
přitom nemá nic,

žádný charakter,
žádný obratel,

žádný slitování,
žádný-svědomí spitování
Autor wrest14, 09.10.2011
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí