Zavolej vánkem do vichřice

Zavolej vánkem do vichřice

Anotace: ...

Žes vzešel z naší hlavy
neboj se poslouchat a ptát
jsi vládcem všech známých hradů
však vězněn pro velezradu

Za Tvoji svobodu obětuji koně
anebo sama železy spoutaná
budu Ti zpívat
že Tě chci znát

Stačí jen jeden poryv větru
zapřáhni jednou svého bílého oře
na svojí cestu zapal svíce
a zavolej vánkem do vichřice

Souboj už neprohraješ
tak proč vše rovnou vzdát ?
stačí být ve světle a tady
nikdy neotočen zády
Autor Káňátko, 12.10.2011
Přečteno 394x
Tipy 4
Poslední tipující: Eliss94, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí