Sporťák

Sporťák

Anotace: Vzpomínky na sportovní kurs, který pro většinu z nás nedopadl úplně ideálně.. :-)

Jak to říct a neurazit?
Možná jde to, proč to kazit?
Týden volna trápí nás,
bolí nás snad celý člověk,
do školy se půjde snáz,
copak tady nebyl novověk?

Volejbal, přehazka, lodičky,
přežijeme každý špáz.
Hlavně si nezmáchat botičky
a nesjet po zadku žádný sráz.

Pochoďák jsme přežili stěží,
snad byla to poslední výprava.
Čas tu tak pomalu běží,
kéž by se rozjela nějaká zábava.

Jídlo je zvláštním stavem nouze,
kdy člověk nechce, ale musí.
Třikrát denně umírá v touze,
že se doma nedobrým jídlem dusí.

Stany se tváří, že pamatují léta.
Ze zdí nás děsí cizí jména.
Strach chodí tu, když bouřka metá.
Zkrátka dlouhé a hrozné téma.
Autor Eliss94, 12.10.2011
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí