tanečnice

tanečnice

Anotace: chvilková pozornost

Tanečnice z okvětních lístků,
chůze lámavá
Miliony rozbitých střípků,
po nichž tančívá
ladně...

Se zavřenýma očima,
poslouchá tóny dnešních dob
Hořkost a smutek se v nich ukrývá,
Náhle zpomalila krok a upadla...

Tanečnici z okvětních lístků,
vítr ze země zal
A unáší ji do lepších zítřků,
co by za to kdokoliv z nás dal...
Autor Sajurii, 12.10.2011
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: Metcheque, Petbab, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí