Pôvabná potvora

Pôvabná potvora

Anotace: zranená sklamaná odhodlaná ironická...

Tak pôvabne sklamaná
tak krásne zranená
tak citlivo padajúca
ako tvoja slza

Okej, uznávam, často som bola drzá.
Ale ty si tiež nebol svätý
Dvaja dospelí ktorí sa hrajú na deti?

Nie.
Iba dieťa ktoré v tieni večera
s rúžom kričí "som DOSPELÁ!"

Tínedžerka s ukrývanou sebadeštrukciu v tvári
s ironickým úsmevom" Áno, veľmi sa mi darí"
Tínedžerka skrývajúca sa za kučery
Vždy prichádza posledná do dverí

Dievča uchylné na tvojho potu pach
Dievča ktoré k tebe sarkasticky doterigal strach

Dievča ktoré zbiera vyschnuté popadané listy
a slepo verí že si stále ten istý

Dievča ktoré už dva roky neprijíma na návštevu tvoje pery

Dievča ktoré sa hrdinsky rozhodlo že v zázraky VERÍ

Dievča ktoré si fatamorganicky predstavuje v tvojich očiach šíp Amora

Dievča ktoré bez bolesti nad tebou nemá pokoja...

(a, ktoré je mimochodom, veľká potvora)
Autor Mišiačik, 14.10.2011
Přečteno 310x
Tipy 7
Poslední tipující: Paulín, Kapka, Lucie Luu K, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zázraky se dějí
jen pro toho
kdo s pokorou v srdci žije.
Jsi to ty?
Snad, tvé srdce
snad stín chtivosti nezakryje.
Kritická v sebe sama.
Tak fajn.Měj se.

18.10.2011 21:19:00 | Paulín

bez zbytečných keců prostě paráda !!!

14.10.2011 16:17:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí