Pohled na nás

Pohled na nás

Anotace: Když se podíváte na nás dva, uvidíte zhruba to, co říkají verše... A nám to přijde málo...

Pohled z okna mi cosi připomíná,
pohled dolů mě děsí a napomíná.
Pohled tvých očí mě pálí na tváři,
pohled tvých očí mě vězní v žaláři.
Pohled na tebe mě láká a varuje,
pohled mým směrem vše prozrazuje.

Pohled z okna mi cosi připomíná,
pohled dolů mě děsí a napomíná.
Pohled tvých očí mě vzdaluje od reality,
pohled tvých očí mi ubírá ze stability.
Pohled na tebe mi naději dává,
pohled na mě láskou sálá.
Autor Eliss94, 14.10.2011
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí