(Kdo mi poradí s názvem, obrdží malé významné plus)

(Kdo mi poradí s názvem, obrdží malé významné plus)

Anotace: a ten kdo se postará aby nebyla povinná anotace dostane finanční odměnu ve výši 10Kč páč víc nemám

Pokácím starý strom
Vyrobím z něj masku
Najdu v jeskyni dóm
V něm zavrhnu lásku

Na dobu neurčitou
Snad na vždy

Za maskou se skryji
Ať nikdo nezná moji tvář
Na smutek často piji
Zlomil jsem svatozář

Ošetřím duši zbitou
zas uvěřím na sny
Autor Johny Styx, 14.10.2011
Přečteno 217x
Tipy 5
Poslední tipující: J's .., Eliss94, Žqáry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí