Taky tě miluju

Taky tě miluju

Anotace: Když je Váš způsob milování za hranicí přípustnosti a Vaše mysl chorá, zvrácená...

Stojím
rukama drtím kraj stolu
dřevěné třísky
zarývají se hluboko
pod mou kůži
a já
já se tomu směju
nehty
vylamují se
trčící v rozbitém dřevě
čvachtám
cáry masa v krvi
vrážím si třísky
do holých
zkrvavených lůžek po nehtech
tvář
mám zkřivenou
do šíleného úšklebku
ruce
přilepené krví ke stolu
pozvedám k ústům
šílená
koušu konečky prstů
trhám své maso
krev
prýští na můj obličej a stéká na zem
necítím
nic necítím
krvavými zuby
trhám svoje ruce na kousky
cáry masa
trčí z mých paží
máčím si nohy
cachtám se
v tratolišti krve
poklekám
lížu
zkrvavené dlaždice
vcházíš dovnitř
pozoruju tě
šílenýma očima
krčím se
jako šelma a vrhám se
na tebe
držím tě
potrhanýma a krvavýma
rukama bez kůže
„Miluju tě“
šeptáš
sakra
to bolí
mlátím tě
kamenem po hlavě
krev stříká
tvůj mozek
špiní moje tělo
cachtám se
v naší krvi
koušu tvůj mozek
drtím ho rukama
mezi prsty
propadává mi
z krvavé pusy
vypadává mi
tvůj mozek
je všude
nahá
potírám se tvojí krví
šílená
a směju se
„Taky tě miluju“
Autor Jamee, 15.10.2011
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí