Vybraný život

Vybraný život

Anotace: sci-fi

Vybral si život.
Žil ho.
Bez dětí.
Bez ženy.
Spokojenost?
Absolutní.
Zářil štěstím.
Vše dělal sám.
Bez ženy si vystačil.
Přišla chudoba.
Banky krachovaly.
Kriminalita rostla.
Vražd přibývalo.
Krádeží i přepadení též.
Dal se do strany.
Už nebyl sám.
Měl přátele.
Byl jedním z mnoha.
Propagoval hnutí.
Demonstroval.
S přáteli.
Jednou přišel výstřel.
Výstřel módy.
Musel přijít.
Lidé chodili nazí.
Jako Adam a Eva.
Nikdo se nestyděl.
On ano.
Neskrýval nic.
Jenom litoval výběru.
Litoval vybraného života.
Cítil se zranitelnější.
Na nebi zářilo devět Sluncí.
Nikomu nebyla zima.
Léto trvalo již sto let.
Psal se rok 2 212...
Autor Tomáš Přidal, 16.10.2011
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí