Podzim zná svou cenu

Podzim zná svou cenu

Anotace: Tak to je..

Být v půli cesty úsměvu
Uprostřed sladké svobody
Zmrzlé květy pod nitrem

Platonicky padat na kolena
Chytat si sny v ulicích
Každý dopis stojí důvěru

Jezdit prsty po moudrosti
Posunovat křivé cesty
Šeď která z omítek opadá

Vyznávat se v lektvaru drzosti
Iluze zářící opodál
Noviny které se ti tak líbí

Topit se v zrncích kávy
Zkrocený cit v tenké učebnici
Peklo které stejně voní

Podzim zná svou cenu
Vyrušená umělost
Občas láme podpatky

Sypat si popel na hlavu?Nemá cenu
Osamělost rodí němou něhu
Od konce po začátek
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 16.10.2011
Přečteno 321x
Tipy 9
Poslední tipující: gallatea, Liška76, blue, CULIKATÁ, J's ..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky podané..

15.11.2011 15:57:10 | Liška76

stylově zajímavě napsána..

16.10.2011 23:06:00 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí