Noční zastávky.

Noční zastávky.

Anotace: lidí.

U vchodu tekla krev,
řinula se mu z hlavy a kapala na zem
nemohla jsem se odtrhnout
stékala mi po špičkách bot
ani jsem ho neznala,
ale bylo mi z toho krásně,
na schodech kde jsem prohodila celkem
tři věty se svými katy,
rok a půl mě vázali ke špalku,
a přála jsem si je obejmout.
Vášnivě se políbili,
dost možná oni a dost možná někdo jiný
na úplně jiném místě
u stoleté škodovky zaparkované uprostřed ulice
kde pršel smích a noční slunce,
mohla bych být jím nebo jím,
vláčím se v botách od cizí krve po městě
místo toho všeho,
vrhám se do náruče
vlastním vrahům.
Autor coffeemaker, 16.10.2011
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí