Chceš,Ty?

Chceš,Ty?

Anotace: Ten život,to je sila,ale je to len život... strašné,že?

Sadol vrabčiak na čerešňu
keď prečítal si tlač dnešnú
potom kvapku rosy zvolí
o chvíľu ho bruško bolí

pýta sa sýkorky,páva
či aj im sa to tak stáva
,,občas áno,,vravia pávy...
spomenú aj bolesť hlavy

sýkorkám,vraj tŕpne perie
hlávka im mierne obelie
pár semiačok slnečníc
naženie červeň do líc

všetky tvory v tomto žití
v láske,v jedle,ba aj v pití
potrebujú pevný bod
napríklad...
...absolutnú
čírosť...
vôd...
Autor džemo, 17.10.2011
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí