Není mě k žití

Není mě k žití

Anotace: ...jednou nahoře, dvakrát dole...

Není mě k žití,
prázdná postel,
dům jako hostel.
K čemu mé bytí?!

Není mě k žití,
volný je můj stůl,
opuštěný kůl.
K čemu mé bytí?!

Není mě k žití,
vidím jen zradu,
tiše se kradu.
K čemu mé bytí?!

Není mě k žití,
ztráta důvěry.
Láska? Pověry!
K čemu mé bytí?!

K čemu mé bytí?
Naději hledám,
já se už nedám!
Bude mě k žití!
Autor Eči, 17.10.2011
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí